Heiiii! Taas tää blogin kirjottelu on vähän jäänyt.  Korjaan tapani, lupaan! :D Niin se kesäkin vaan vierähti! :O Olin kesäkuun ja heinäkuun ulkomailla, joten koirat vietti lepposta kesää lenkkeilen ja nauttien.

Heti elokuun alusta käytiin Edun kanssa kaksissa näyttelyissä. Ensin oli vuorossa Saarijärvi, jossa Edu hienosti 1 KP, VSP-pentu

Tuomari: Rodi Hubenthal, Norja             

"Well developed. Correct propotions. Masculine head. Nice neck and body. Well angulated. Moves well. Promising coat."    (rodunomainen lähestyttäessä)

Kuopiossa Edu 2, KP

Tuomari: Rob Douma, Alankomaat

"7 months. Very nice puppy. Correct size and body propotions. Masculine head, scissor bite. Good ear carriage. Needs a bit more nose pigmentation. Good neck and withers. Level topline. Good tailset. Well angulated. Good bone and feet. Nice coat. Moves very easily. Needs more time to mature."   (rodunomainen lähestyttäessä)

Ollaan myös mätsäreissä käyty oikein urakalla, kun niitä on niin hyvin täällä päin ollut. 14.8. käväistiin Seinäjoella Edun  kanssa ja tuloksena PUN 1, BIS 2.       23.8. käytiin Nurmossa ja sieltä PUN, ei sijoitusta.   25.8. käväistiin Ylistarossa ja sieltä PUN 2.      28.8 käytiin Kauhajoella ja sieltä PUN, ei sijoitusta. Edu kävi myös junior handlerissa Heidin kanssa ja pääsivät jatkoon! Hyvähyvä! :)

Ceri ei valitettavasti ole päässyt mätsäilemään, kun alotti juoksunsa. Tämän juoksun jälkeen olis tarkotus leikkauttaa Ceri. Ilmoitin myös Cerin BH-kurssille, joka alkaa meidän osalta relu viikon päästä.

Edun kanssa ollaan nyt kaksi kertaa käyty pentuagissa ja ai että kun se on niin taitava hurtta! Agia kyllä ehdottomasti jatketaan, sitten kun koira on luustoltaan kehittynyt ja löydetään sopiva ryhmä! Myös tokon alkeis ryhmään ilmoittauduin, mutta ei mahduttu mukaan, eli ollaan nyt siellä jonossa.

 

 

                                                                                                                                                                                (c)heidiww.kuvat.fi

(c) Tiia