Heipparallaa! Kamalaa miten on jo tämä vuosi pitkällä. Vajaan viikon päästä elellään jo marraskuuta :O Toivottavasti pian tulisi jo lunta <33  

Lauantaina on Edun junnuluokan debyytti Seinäjoella. Huihui, kun mua jännittää!!! Edun kanssa ollaan käyty kerran viikossa tokoilemassa ohjatuissa ja melkein joka päivä otettu jotain pientä kotona. Tänään on viimenen kerta ohjattuja ja sen jälkeen olisi tarkotus hakea seuraavan tason ryhmään!

Cerin kanssa ollaan harjoiteltu BH-kokeeseen. Kaupunkiosuudella ei pitäisi olla mitään ongelmia, eikä paikallamakuussa...mutta seuraaminen on aikamoista laamailua ja käännökset hitaita. argh! Nyt pidetään pientä taukoa seuraamisesta ja kokeillaan muutaman viikon päästä miltä näyttää. Marraskuulle pitäisi tilata Cerille strerilisaatio sekä lonkka- ja kyynärkuvaus aika. Cerin kanssa käytiin matsäreissä ylistarossa jokin aikaa sitten ja se oli SIN2 :) Ensin oli tarkotus ottaa Edu mukaan, mutta sen rokotustodistus oli jossain teillä tietämättömillä, joten otin Cerin.

Ee täytti 10kk muutama päivä sitten ja silloin mittasin ja punnitsin sen. Korkeutta on 55-56cm ja painoa melkein 22 kg.